Ніщо не звучить так по-літньому, як приготовані на відкритому вогні гриля соковиті м'ясні страви «з димком» і хрусткою апетитною скоринкою. Незабутній аромат свіжих інгредієнтів, що потріскують на розпеченій решітці, пробуджує апетит і сприяє кулінарним експериментам. Гриль — це, перш за все, традиційний шашлик. Залишається тільки нескінченно експериментувати з маринадом, гарнірами і соусами, щоразу придумуючи абсолютно нові поєднання.
Варто починати з вибору рецепта і того продукту, який ви хочете приготувати. Популярними варіантами вважаються курка, свинина, баранина і яловичина. Щоб ваш шашлик вийшов ідеальним, ми зібрали 7 кращих маринадів для шашлику.
Після того, як ви визначилися з «головним героєм» вашого барбекю, слід підібрати для нього правильний маринад, який додасть страві пікантного смаку і аромату, який пробудить апетит. Як правило, до складу маринаду входять суміш спецій, рослинна олія і кислота (наприклад, лимонний сік). М'ясо або овочі кладуть в ємність з кришкою, заливають маринадом і залишають на кілька годин в прохолодному місці. Не терзайте себе питаннями про те, як швидко замаринувати шашлик, а запам'ятайте головне: курці досить півгодини маринування, щоб знайти додаткові відтінки смаку, свинині, яловичині і баранині — мінімум 2-3 години.
А тепер до деталей:
Тепер ви знаєте, як замаринувати м'ясо на шашлик, щоб насолоджуватися неймовірним результатом.
Більше рецептів тут https://www.banyasa.com.ua/recipes