Як засолити сало по-угорськи
Складові:1200 г сала;
1500-2000 г солі;
4 зубчики часнику;
1 столова ложка паприки;
1 столова ложка гострого меленого перцю.
Приготування сало по-угорськи від БАНЯСА:
КРОК 1:
Промийте та обсушіть сало, добре натріть його сіллю з усіх боків. У контейнер насипте шар солі товщиною 1-1½ см, покладіть на нього сало і засипте зверху сіллю. Накрийте кришкою ємність і приберіть в прохолодне місце або в холодильник на 3 дні.
КРОК 2:
Після цього видаліть вологу сіль із контейнера і посипте шматок свіжою сіллю. Залишіть сало ще на 3 дні.
КРОК 3:
Часник очистіть, пропустіть через прес і ретельно змішайте з паприкою та гострим перцем. Зчистіть сіль із сала і натріть його часниковою сумішшю з усіх боків. Загорніть шматок у фольгу або пергаментний папір і приберіть у холодильник на 3–4 дні, щоб він просочився спеціями.
Більше рецептів тут https://www.banyasa.com.ua/recipes